Évadzáró 2009

Hírlevél és meghívó
a DNHE minden mai és régi evezősének és a Kedves Szülőknek
 

1. Évadzáró
2009. november 7-én, szombaton rendezzük a hagyományos évadzárónkat, amelyre mindenkit szeretettel várunk, akinek fontos a margitszigeti evezés.

 

Vegyetek részt minél többen versenyzőként vagy csak nézőként, ezzel az eseménnyel is demonstráljuk az evezősök összetartását, összefogását az evezés értékes hagyományaiért, gyerekeink, unokáink jövőjéért!

2. A parti klubház üzemeltetési szerződésének meghosszabbításáért folytatott hosszú küzdelmünk még nem ért véget. Nyílt levelünket, amit az Olimpiai Bizottság tagjainak küldtünk, bizonyára ismeritek (honlapunkon is olvasható). Mi továbbra is optimisták vagyunk, amire feljogosítanak a visszajelzések a Sport szakállamtitkárságtól, de az ügy még nem zárult le. Az évadzárón röviden tájékoztatunk Benneteket az aktuális állapotról.

3. A Wesselényi úszóház (nagyház) műszaki vizsga előtt áll. Főleg a stég és a járófelület szorul javításra. Október 24. szombatra már szerveztünk egy társadalmi munka akciót, de lehetséges, hogy marad tennivaló a következő hétvégére is. Műszaki érzékkel rendelkezők segítségét örömmel vennénk.

Visszajelzéseket a klub email címére várjuk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

4. A kis úszóház (Csolnakda) állapota továbbra is katasztrofális. Az „életveszélyt” ugyan tavasszal sikerült elhárítani, azonban úgy tűnik, hogy egy alapos átvizsgálás utáni nagy felújítás elkerülhetetlenné vált. Ehhez viszont komoly összefogásra, anyagi áldozatokra is szükség van. Úgy gondoltuk, hogy miként néhány éve a Nagy Házért, most  a Kis Ház megmentéséért szervezünk adománygyűjtést. A tízezer forinttal vagy annál nagyobb összeggel támogatók neve felkerül az úszóház oldalán elhelyezendő  emléktáblára. Közhasznú szervezetként adókedvezményre jogosító igazolást tudunk adni. Ezért kérünk mindenkit, akinek –magánszemélyként vagy cégként- lenne nhány tízezer forintja jótékonyságra, támogassa Egyletünket, és erre bíztassa ismerőseit is.

Bankszámlaszámunk: 10900035-00000008-14510016
A közleménybe szíveskedjenek beírni: támogatás úszóház felújításra.


Az Évadzárón történő viszontlátás reményében
a DNHE Elnöksége nevében:

Denk András elnök

dr.Domonkos Anna, Vanczák Gergely, Zarándy Pál alelnkök