Köszöntjük a Danubius Nemzeti Hajós Egylet weboldalán
Szegedi nemzetközi verseny 2017 beszámoló

Polka (Polivka Dóra) beszámolója a most hétvégén (2017. április 29-30.) lezajlott Simády Béla Szegedi Nemzetközi Regattáról, egyben válogató versenyről:

Elek Boróka, Tremmel Flóra és Dittrich Levi is a válogatottban!

A hétvégén megrendezésre került szegedi nemzetközin dőlt el az utánpótlás számára, hogy ki kerülhet be idén a nemzetközi versenyekre kiutazó csapatokba. A kishajós válogató alapján összerakott csapatoknak most kellett bizonyítaniuk, hogy méltóak az ORV-n, illetve az ifjúsági EB-n való indulásra.

 
1% támogatási kérelem 2017


Tisztelt szülők, kedves klubtagok, régi és mai evezősök, vízi sportok kedvelői!

Kérünk Benneteket, hogy adótok 1%-val támogassátok klubunkat, és erre biztassátok ismerőseiteket, munkatársaitokat, barátaitokat is.

Név: Danubius Nemzeti Hajós Egylet

Adószámunk: 19009636-1-41

Miért?

 
Evezős évadnyitó 2017 utószó

„EVEZŐS ÉVADNYITÓ 2.0”
27. Gróf Széchenyi István Emlékverseny – Hív a Duna regatta

Napsütés, hideg, erős északi szél… és remek hangulat!

Először is köszönet minden indulónak, evezősnek, versenyzőnek, segítőnek, versenybírónak, edzőnek, önkéntesnek, lelkes szurkolónak, hogy a szerdán beköszöntő téli napok után kitartottak, és vasárnap eljöttek, részt vettek a versenyen! Gratulálunk a távot teljesítő csapatoknak, a jótékonysági futamban evezőknek! Reméljük, mindenki kellemes emlékekkel gazdagodva, jó hangulatban töltötte el a versenynapot.

Gratulálunk az E&Y csapatának, akik a futamgyőzelem után a Big Four, majd a nagydöntő győztesének járó kupát is elnyerték. Másodikként a Microsec csapata örülhetett, míg a harmadik helyen, a nap folyamán remekül evező Corinthia csapata végzett – akik a szállodások futamában elsőséget nyertek. A negyedik illetve ötödik helyen az izgalmas döntőt „varázsló” Intercontinental Bár és EM Social Club csapata ért célba.

Gratuláció illeti a Down Alapítvány, valamint a Csepp a Tengerben Alapítvány sportolóit is, akik önkénteseinkkel kiegészülve evezték végig a távot, és ismerkedtek meg az evezés szépségével. Várjuk őket jövőre is!

Végül, de nem utolsó sorban, gratuláció illeti az egyetemi csapatokat, akik közül idén a hölgyeknél a Pannon Egyetem hallgatói szerezték meg a győzelmet az ELTE csapata előtt, míg a fiúknál szintén a Pannon tízevezőse diadalmaskodott a Óbudai Egyetem, illetve a Testnevelési Egyetem csapata előtt, negyedik az ELTE, míg a SZIE csapata az ötödik helyet szerezte meg.

 
Tisztújítási felhívás 2017

Idén májusban tisztújító közgyűlés lesz, ami azt jelenti, hogy megválasztjuk az Elnökség tagjait a következő 5 éves megbízatásra. A közgyűlésen az egyesületi tagok szavazhatnak. Elnökségi tagnak bármely teljes jogú egyesületi tag megválasztható. A választás előtt szükséges, hogy az egyesület teljes tagsága megismerhesse az elnökségi jelölteket és az egylettel kapcsolatos terveiket, hogy a Közgyűlés megalapozott döntést tudjon hozni az új Elnökségről.

Fontos neked a Danubius, és tenni is akarsz érte? Elhivatottságot érzel, hogy a Danubiusban még jobbá tedd az evezést? Akkor jelentkezz Elnökségi tagnak, és a következő években előtted a lehetőség terveid megvalósítására!

 
„HÍV A DUNA” Tízevezős Amatőr és Egyetemi Regatta 2017

M E G H Í V Ó

„HÍV A DUNA” gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság

Kedves Egyleti Tagok! Régi és mai Evezősök! Evezős barátok!

Tisztelettel meghívunk Benneteket kedves családotokkal együtt a 27. gróf Széchenyi István Emlékverseny második fordulójára, amelyet cégek és intézmények amatőr csapatai, továbbá egyetemisták részére rendezünk fixüléses tízevezős hajókban.

Időpont: 2017. április 23. vasárnap
Hely: III. kerület Szent XXIII.János pápa park 
(a Hév Tímár utcai megállójától a gyalogos felüljárón keresztül Észak felé, az Árpád híd irányába – az UTE kajak kenu telepe mellett, autóval a Rozmaring étterem felől)
A verseny helyszíne: a park előtti Duna szakasza

 
Évadnyitó 2017 - Széchenyi István Emlékverseny és Nemzetközi Budapest Kupa

Április 1. Az evezősök nem fognak bolondozni - 4500 méteren kőkemény verseny várható az evezős évadnyitó regattán.

Rekordnevezés az evezős évadnyitón (sajtóanyag)

Futottál már teljes erőből Cooper tesztet, és amikor azt hitted, vége van, szóltak, hogy tegyél még rá 5 percet? Vagy próbáltál már 15 percen keresztül folyamatosan négyütemű fekvőtámaszozni, és amikor azt hitted, letelik az idő, kiderült, hogy elnézted, mert még hátra van 3 perc? A 4500 méteres evezős verseny körülbelül pont ilyen élmény. Ez vár arra a közel 700 főre, aki idén is vállalkozott, hogy teljesítse a nemzetközi Budapest Kupa Regatta 4500 méteres távját, amely az Óbudai-sziget északi csücskétől indul, a sziget menti Duna ágat követi, és a Margitsziget budai oldalánál kikötött, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet Wesselényi Csónakházának vonalában végződik.

2017-ben rekord számú nevezés érkezett a Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Budapesti Evezős Szövetség és a Magyar Evezős Szövetség által megrendezésre kerülő evezős évadnyitó 27. Gróf Széchenyi István emlékverseny és 7. Nemzetközi Budapest Kupa Regattára. A rendezvény fővédnöke: Tarlós István, Budapest főpolgármestere, védnöke Bús Balázs, a III. kerület és dr. Láng Zsolt II. Kerület polgármesterei. Biztosra vehető, hogy a 12 országból érkező 77 csapat, 620 versenyzője, akik között a legfiatalabb 14, a legidősebb 68 éves, nem fog bolondozni április 1-én, hanem várhatóan óriásit küzd majd a vándorkupáért.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 22